Projecten

PROJECT 1

Grondige renovatie kinderdagopvang

Voor opdrachtgever KDV Krisj Krasj Kresj steken we de handen flink uit de mouwen. Van top tot teen wordt het oude gebouw aangepakt: alles wordt vernieuwd, alleen de oorspronkelijke buitengevels blijven staan.

 Voor deze “jonge gebouwgebruikers” worden natuurlijk alleen de beste materialen gebruikt, ook op het gebied van elektrotechniek! Honderden meters kabel, de complete werktuigbouwkundige installaties, verlichting-, brand-, inbraak-, én zonnestroominstallaties zijn hier geïnstalleerd.

Oplevering project: verwachting september 2024

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

PROJECT 2

Elektrotechniek voor woonkeuken

Onze klant heeft zijn keuken grondig aangepakt: er kwam een moderne woonkeuken in zijn karakteristieke woning. Op elektrotechnisch gebied hebben we nieuwe leidingen, een nieuwe groep voor de boiler, oven en wasmachine en de afwerking (montage schakelaars en stopcontacten) gerealiseerd. 

Martijn Hagemeier, troste eigenaar van de woonkeuken: “Ik zit tegenwoordig veel vaker in mijn keuken dan in de woonkamer!”

Martijn: “Bij elke vraag die ik had, kreeg ik snel antwoord. Bij planningsvragen kon ik makkelijk schakelen met iemand op kantoor. Technische vragen werden naar de juiste persoon doorgespeeld, waarvan ik ook snel antwoord kreeg. Pistorius Elektrotechniek heeft vakwerk geleverd. De elektrotechnicus legde alles goed uit, raffelde het niet af en werkte super netjes. Een echte professional!”