Over Pistorius Elektrotechniek

Met meer dan 24 jaar ervaring in de elektrotechnische sector staat Rob Pistorius aan het roer van Pistorius Elektrotechniek. Sinds 2013 leidt hij met trots zijn bedrijf, voorheen bekend als het bedrijf van Maarten Segers, en bedient hij klanten in Tilburg en omgeving. Uiteraard doet Rob dat niet alleen: samen met zijn grote team staat hij voor u klaar.

Pistorius Elektrotechniek staat garant voor kwaliteit en expertise in alle elektrotechnische oplossingen. Van installaties tot onderhoud: wij bieden betrouwbare diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Met onze ervaren vakmensen en focus op klanttevredenheid zorgen wij voor veilige en efficiënte elektrische systemen.

Van elektrische installatie en verlichtingsplan tot onderhoud en inspectie

We zijn breed inzetbaar: zo realiseren we elektrische installaties voor grotere en kleinere projecten, denken we mee hoe uw woning of gebouw slimmer kan worden afgestemd op de eisen van de gebruikers of bewoners en ontwerpen en realiseren we een volledig verlichtingsplan voor uw (nieuwbouw)project. Daarnaast zijn we ook in te zetten voor inspectie, beheer, onderhoud en storingen.

Natuurlijk zijn we ook voortdurend bezig met de nieuwste elektrotechnische ontwikkelingen. U kunt ook bij ons terecht voor de installatie en het onderhoud van zonnepanelen, laadstations voor elektrische voertuigen en domoticasystemen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie over deze diensten.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?